top of page
Base1389_pitkä_2.jpg
OPETTAJAT
8fd12e99-6eb4-42df-a745-6b49b1e3258f_edited.jpg
Ansku Elsilä, Espoo

Moi! Olen Ansku ja yksi Base Academyn perustajista. Olen tehnyt meikkaajan töitä 12 vuotta ja työkokemusta on kertynyt vuosien aikana monipuolisesti. Olen työskennellyt mm. TV-sarjoissa ja -uutisissa, musiikkiohjelmissa ja

-videoissa, teattereissa, mainoskuvauksissa, kosmetiikan konsulttina sekä meikkauksen opettajana. Tällä hetkellä keikkailen pääasiassa mainostuotantojen parissa pk-seudulla ja teen juhlameikkauksia yksityisasiakkaille. Vahvuuksiani meikkaajana ovat meikin kestävyys, asiakaspalvelutaidot ja nopea työskentely, joiden tärkeyttä usein korostan myös yksilövalmennuksessa. Parasta työssäni on hektisyys ja pidän siitä, että työtilanteet ovat vaihtelevia ja tapaan työssäni paljon uusia ihmisiä. Valmentajana olen tarkka, mutta kannustava. Minulle on ensisijaisen tärkeää, että opiskelu Base Academyssa on jokaiselle mukavaa ja ennenkaikkea hyödyllistä!

Näyttökuva 2022-6-14 kello 21.23.49.png
Essi Saarinen, Helsinki

Moikka, olen Essi! Olen työskennellyt meikkaajana noin 9 vuotta ja toimin tällä hetkellä vakituisena meikkaajana televisiossa. Olen tehnyt monipuolisesti yksityisasiakkaita sekä työskennellyt TV-sarjoissa, -ohjelmissa ja konserteissa. Vahvuuteni meikkaajana ovat tarkkuus ja nopeus. Parasta työssäni on vaihtelevat päivät ja mielenkiintoiset tuotannot, joista viimeisin suosikkini on viime vuoden Euroviisut. Opettajana olen tarkka ja lempeä.

Lämpimästi tervetuloa valmennettavakseni! 

Näyttökuva 2022-6-14 kello 21.21.18.png
Miia Leppäaho, Tampere

Hei, olen Miia. Valmistuin meikkaaja-maskeeraajaksi vuonna 2001. Olen tehnyt töitä meikkaajana mm. TV-sarjoissa ja -ohjelmissa, elokuvissa, maskeerauskoulun opettajana, teattereissa, mainoskuvauksissa, konserteissa ja kosmetiikka-osaston myyjänä. Tällä hetkellä teen töitä vakituisena meikkaajana televisiossa. Haluan avata oppilaille asiakaspalvelun saloja, meikkaamisen teoriaa, työ-ergonomiaa sekä jaan mielelläni pieniä vinkkejä, joiden avulla meikkihetkestä tulee mukava sekä tekijälle että meikattavalle.

Tervetuloa mukaan! 

bottom of page