top of page

MEIKKAUKSEN VERKKOKOULU

SUOMEN ENSIMMÄINEN

Opiskele missä ja milloin vain! 

"En oikein tiennyt mitä odottaa, sillä en ollut opiskellut verkossa aiemmin. Mutta näin jälkikäteen materiaalia oli paljon, videot olivat hyviä ja tehtäviä oli mukava tehdä. Apua sai myös aina omalta opettajalta kun sitä tarvitsi."
-Anniina
"Odotukseni oli, että saisin kurssista perustiedot ja -taidot. Sain kuitenkin enemmän opettajan hyvän palautteen vuoksi, joka auttoi kehittymään ja jonka avulla pystyin löytämään omat vahvuuteni ja heikkouteni.”
-Tia
"Hyvä ja laadukas koulutus. Oppii paljon ja mitään ei saa ilmaiseksi, eli työt täytyy tosiaan suorittaa huolella. Odotukset ylittyivät palautteen ja opetuksen osalta."
 -Pipsa
Opiskele missä ja milloin tahansa.
Saa todistus osaamisestasi.
Astu lähemmäs 
unelmaasi!

Kurssi

Kurssin aloitus: milloin tahansa

Kurssin kesto: 6 - 8 viikkoa

Opiskelu: verkossa omaan tahtiin

Loppukoe: tutkielma ja videopalautus

Hinta:1490€ (sis. alv ja n. 500e arvoinen pakki)

Maksutavat: verkkopankki, korttimaksu, lasku, osamaksu

Opetuskieli: suomi

 

Sisältö

Meikkituotteet ja siveltimet (arvo 500€)

Henkilökohtainen opettaja

Yksilö-ohjaus ja konsultointi

Opetusvideot ja teoriamateriaalit 

Kurssitodistus ja sertifikaatti

Valmius työskennellä kauneusmeikkaajana

Katso koko kurssisisältö tästä!

OPISKELE MISSÄ JA MILLOIN VAIN

Unelmoitko meikkaajan työstä tai haluatko muuten vain oppia lisää meikkauksesta, tuotteista, trendeistä, tekniikoista ja kurkistaa meikkaajan arkeen? Haluatko tietää, mitä tuotteita ammattimeikkaajan pakki sisältää tai millaisiin työtehtäviin meikkaaja voi työllistyä?

Base Make up Academy on Suomen ainoa meikkaajan ammattiin valmistava verkkokoulu.

Base Academy on tarkoitettu kaikille meikkauksesta kiinnostuneille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja suorittaa meikkaajan peruskurssin digitaalisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

Kiinnostuitko? Lue lisää täältä!

    OPISKELU BASE ACADEMYSSA

Base Academyn tavoitteena on kouluttaa tulevaisuuden meikkaajia, jotka taitavat tekniikan lisäksi ammattietiikan ja oikeat toimintatavat niin asiakas- kuin kuvaustilanteissa.

 

Voit opiskella verkossa joko annetun aikataulun mukaan tai täysin omaan tahtiisi. Oma opettaja on tukenasi ja antaa henkilökohtaista valmennusta koko kurssin ajan. 

Kaikki koulumme opettajat ovat työskennelleet alalla 5-10 vuotta. Tiivistimme koulutukseen kaiken, mitä koemme sinun tarvitsevan käytännön työelämässä ja loimme kokonaan uuden tavan opettaa meikkausta. Opetussuunnitelmamme sisältää 17 moduulia, jotka oppimalla ja joita  yhdistelemällä suoriudut lähes kaikista kauneusmeikkaajan työtehtävistä. 

 INSTAGRAMISSA @BASEACADEMY.FI 
bottom of page